Com és la preparació del Barça de bàsquet?

Com és la preparació del Barça de bàsquet?

Repassem els aspectes principals de la tornada a la feina de l’equip de Pesic

El primer equip de bàsquet va tornar als entrenaments individuals a la Ciutat Esportiva el passat dimecres 13 de maig. Els jugadors tornaven a trepitjar les instal·lacions del Club després de dos mesos exercitant-se en els seus domicilis.

Què s’ha treballat en aquests primers entrenaments? Des del Club, en una feina conjunta entre els serveis mèdics i el preparador físic, s’ha buscat dividir el treball en dos grans blocs. El tècnic, en el qual des del primer dia s’ha intentat que els jugadors realitzessin alguns dels continguts propis del bàsquet, com poden ser el bot o el tir, i també un bloc condicional o físic.

2020-05-18_ENTRENAMENTBASQUET_15

En aquest segon bloc s’ha tractat de millorar la resistència cardiovascular, començar a recuperar els nivells perduts de massa muscular i força, així com proposar exercicis complementaris, compensatoris i de força propioceptiva amb una orientació més preventiva. En definitiva, tornar a preparar al cos per la tornada a la competició.

També s’ha aprofitat els escalfaments inicials de cada sessió per fer exercicis de mobilitat general de les articulacions més implicades en la pràctica del bàsquet. Tot això, com no pot ser d’una altra manera, respectant els protocols establerts de seguretat i de sanitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut