Pierre Oriola: “Hem notat el fet d'estar dos mesos aturats”

Pierre Oriola: “Hem notat el fet d'estar dos mesos aturats”

L’aler pivot blaugrana repassa per al web del Club com s’ha trobat després dels tres primers dies d’entrenament

El Barça de bàsquet va tornar a l’activitat aquest dimecres  després de fer diferents exàmens mèdics el dilluns 11 de maig. Un dels capitans de l’equip, Pierre Oriola, ha valorat els primers dies de treball sota les ordres de Svetislav Pesic, així com les seves sensacions un cop ha tornat a trepitjar el parquet de la Ciutat Esportiva.

Primers dies d’entrenament

“Físicament es nota estar dos mesos aturat. A casa seguíem el pla de l’equip, però és complicat i diferent al que fem a la pista. La meva sensació és que semblava que estigués retirat, perquè em costava córrer, llançar a cistella... a poc a poc recuperarem el feeling i la forma”.

Aprenentatge de la situació

“Hem de ser conscients que en el món passen moltes coses, que hem de tenir cura de la resta, de la gent que ens envolta. Tenir consciència que estem vivint un moment terrible, però ho hem de tirar endavant entre tots”.

La tornada de la competició

“No soc la persona que decideix, però la principal preocupació de tots és la salut. Ara no importen el bàsquet i els diners, sinó la nostra salut, la dels familiars. Si totes les mesures són correctes i podem tirar endavant, perfecte”.

Pesic

“Mantenim les distàncies, perquè no es pot estar al 100% entrenant, però tenia ganes de veure’ns, d’entrenar i ens controlen el pes perquè estiguem en forma". 

El tir i les sensacions

“M’ha sorprès, els primers tirs els vaig anotar, però després de cinc tirs estava ofegat. El tacte no el vaig perdre i em va sorprendre, però a nivell de físic i de ritme semblava un jugador retirat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut