Adam Hanga:

Adam Hanga: "Tinc ganes d’acabar, vull veure fins on arriba l’equip"

L'aler hongarès del Barça repassa diferents aspectes de l'actualitat en una entrevista exclusiva per al web del Club

Adam Hanga és un dels jugadors més actius del Barça de bàsquet durant aquest període de confinament. El 8 del Barça treballa diàriament dues hores per mantenir la seva forma física i té ganes de poder acabar la temporada, en el cas que sigui possible. L'hongarès ha comentat tots els temes de l'actualitat en una entrevista en exclusiva per al web del Club.

Repassem les frases més destacades de l’entrevista:

“Hem de seguir sent responsables i seguir amb les indicacions. Ara estem millor i a casa, per sort, estem bé”.

“He descobert moltes coses amb les meves filles, com la gran, que ja parla tres idiomes millor que jo. Abans només les podia portar a l’escola i ara passo molt temps a casa i les conec molt millor”.

“A banda del que he de fer del Club busco exercicis extra com, per exemple, la boxa, que és molt divertit. Acostumo a entrenar-me unes dues hores al dia”.

“Estàvem acostumats, amb els companys, a estar moltes hores junts i ara no. Amb els entrenaments i reunions d’equip ens podem veure. No hi ha contacte, però estem junts”.

“Sembla que tornar a jugar a l’Eurolliga serà més complicat, hi ha molts països implicats. No es pot jugar sense risc fins que no hi hagi una vacuna. Jo tinc ganes d’acabar, hem fet una bona feina i vull veure on arriba l’equip”.

“Trobarem molt a faltar la gent. Amb aquest Barça estàvem en un punt en què la gent tenia ganes de veure’ns i perdre-ho és una pena”.

“No sabem què passarà en uns mesos, però hi haurà una afectació econòmica. Esperem que la vida normal torni aviat perquè això ajudarà. Segur que hi haurà canvis en les plantilles dels clubs, que miraran més a llarg termini”.

“Aquesta situació serà un gran aprenentatge per a tots. Per exemple, jo ara penso molt en quan podré fer un petó o abraçar la meva àvia, que viu a Hongria, i està sola”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut