EN PRIMERA PERSONA: Víctor Claver

EN PRIMERA PERSONA: Víctor Claver

L’aler del Barça de bàsquet explica en aquesta carta per a l’afició com porta el confinament després de més de tres setmanes i ens desvela una de les seves passions: el dibuix

Bon dia, culers! Des del primer moment em va agradar la idea de poder escriure una carta per a l’afició. No és una entrevista, no és cap vídeo, és un text que jo mateix puc fer i decidir què explicar-vos. Ja us avanço que no tot serà família –amb la qual he compartit més videotrucades que mai!–, bàsquet i entrenaments per no perdre la forma.

Claver seleccio
Víctor amb la seva família després de proclamar-se campió de món l'estiu passat.

Començaré per la meva rutina diària. Considero que és molt important, tot i estar a casa, tenir una organització, una agenda. A primera hora, després d’esmorzar, m’agrada respondre els correus pendents i, un cop finalitzades aquestes tasques, em preparo per entrenar-me. Tenim una planificació que hem d’intentar seguir i, si tenim bon dia, intento fer els exercicis a la terrassa. La veritat és que em dona molta vida i abans no ho valorava tant.

M’agrada molt el dibuix digital i he fet un curs. Ja fa temps que és una de les meves passions, però ara tinc temps de poder dedicar-hi l’estona necessària.

Víctor Claver

Però us vull explicar coses menys comunes perquè sempre tindrem temps de parlar de bàsquet. I és el dibuix. Sí, m’agrada molt el dibuix digital i he fet un curs. Ja fa temps que és una de les meves passions, en diferents viatges n'he anat fent, però ara tinc temps de poder dedicar-hi l’estona necessària.

Al principi tenia un suport per dibuixar amb l’ordinador i ara ho faig amb l’iPad i l’Apple Pencil, que fa poc que el tinc, i vull aprendre'n. Després del curs que vaig fer en vull fer dos més en les pròximes setmanes: un d’anatomia i proporcions del cos i un altre d'enfocat al còmic, que sempre m’ha agradat. Vull millorar la meva manera de dibuixar, millorar els cossos o dotar-los de dinamisme. Em motiva molt poder donar color als dibuixos, les llums i les ombres.

Claver dibuixant
Una de les passions de Víctor Claver és el dibuix digital.

Una altra novetat per a mi: l’Univers Marvel. Estic aprofitant per veure, amb l’ordre cronològic que aconsellen, totes les pel·lícules i la veritat és que anava una mica perdut en aquest sentit i ara les estic entenent molt millor.

I la cuina, no hi podia faltar. Durant la temporada no hi puc dedicar el temps que m’agradaria i ara estic completant receptes que requereixen temps. Per exemple, fer unes bones llenties. La veritat és que em van quedar prou bones...

Claver cuinant
Aquests dies també aprofita per dedicar més temps a la cuina.

Culers, m’ha agradat molt poder escriure aquesta carta i espero que us agradi. Us desitjo molta salut, per a vosaltres i la vostra família. Ens en sortirem i espero que ens puguem retrobar aviat al Palau Blaugrana.

Tinc moltes ganes de sentir com ens animeu i això voldrà dir que ho hem superat tots junts!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut