Thomas Heurtel: “Estic llest per tornar a competir”

Thomas Heurtel: “Estic llest per tornar a competir”

El base francès del Barça reconeix que la temporada "estava sent difícil" per a ell, però que se sent "bé a nivell físic i mental"

Thomas Heurtel ha parlat, en una entrevista en exclusiva per als mitjans del Club, de com està actualment, què fa durant aquests dies de confinament a casa i també ha destacat l’aparició de Tomic a les xarxes socials o el nou pentinat de Pierre Oriola.

“Físicament em sento perfecte, estic llest per tornar a competir, però ens trobem en aquesta trista situació. Però em sento bé a nivell físic i mental i espero que tots vosaltres -afició- també”, explica Heurtel.

“Puc estar amb la família”

Aquest curs 2019-20 no ha estat senzill per a Heurtel, que va patir una greu lesió a l’estiu i que, un cop recuperat, va tenir un esquinç al turmell que va fer que es perdés la Copa del Rei: “És frustrant no poder tornar a jugar ara. Aquesta temporada estava sent difícil per a mi i estava llest per tornar a l’equip la setmana en què es va decretar l’estat d’alarma. La situació és la que és i ens hem de quedar a casa i ja tindrem temps de tornar a gaudir del bàsquet”, assenyala el 13 del Barça.

I com és el dia a dia d’Heurtel a casa? “Cada dia m’exercito al gimnàs i després intento gaudir de la família, amb el meu fill, perquè durant la temporada estem al pavelló o viatjant i això és el fet positiu: poder veure créixer el meu fill i estar amb la família”, se sincera Heurtel.

“Amb el nou pentinat, Oriola sembla més dur”

Durant les últimes setmanes diferents jugadors del bàsquet blaugrana han estat actius a les xarxes socials, però per a Heurtel n’hi ha un que l’ha sorprès més. “He vist que alguns companys estan actius a les xarxes socials, especialment Tomic. El segueixo, ho fa molt bé. És sincer i graciós, com és ell en el dia a dia”.

“També he vist que Oriola s’ha tallat els cabells..., jo vaig portar aquest pentinat quan jugava a Alacant, a França o el primer any a Vitòria. No m’ho tornaria a fer pas, però a ell no li queda malament, el fa més dur”, comenta entre somriures el francès.

“Mai he desitjat tant tornar a jugar”

Finalment, Heurtel ha volgut enviar un missatge a l’afició i també a tots aquells que en el dia a dia ens ajuden. “Vull dir a la gent del Palau que mai he desitjat tant jugar a bàsquet, que estic llest per estar amb l’equip i competir de nou”, revela el blaugrana abans d’afegir: “Vull enviar un missatge especial de gratitud i de suport a tots els sanitaris que ens ajuden cada dia i que sense ells no seria possible. Espero que la situació acabi com abans millor, que la gent es quedi a casa i superarem junts aquesta situació”, afegeix per finalitzar l’entrevista Heurtel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut