Ante Tomic: “Hem fet el que havíem de fer”

Ante Tomic: “Hem fet el que havíem de fer”

El capità del Barça, en una entrevista per al web del Club, assegura que els jugadors “som uns privilegiats”

Ante Tomic ha volgut adreçar-se a l’afició blaugrana en una entrevista en exclusiva per al web del Club. El capità del Barça de bàsquet explica com està vivint aquest confinament a casa i repassa diferents aspectes de l’actualitat.

“Sincerament crec que som uns privilegiats. Hi ha molta gent que ha perdut la seva feina, que viu pitjor que nosaltres –els jugadors– i el que hem fet era el mínim que podíem fer”, comenta el capità del Barça en relació amb la rebaixa salarial, durant el període d’estat d’alarma, a la qual s’ha adherit la plantilla.

Contacte amb l’afició

Fins al mes de març Ante Tomic no tenia cap compte a les xarxes socials. Fins ara. “M’he fet un compte a Twitter. No soc gaire fan de les xarxes socials, però intento ser autèntic i estic molt content de poder estar en contacte amb l’afició i la gent que segueix el Barça”, explica un Tomic que va arribar a Barcelona ara ja fa gairebé vuit anys.

Pel que fa a la tornada de les competicions, Tomic comenta que “és possible que s’allargui –aquest període de confinament–, i per a nosaltres és molt important poder tocar la pilota. Ens hem de preparar per al final de temporada, però tot depèn de l’estat d’alarma i del que passi amb el coronavirus”. 

Temps de qualitat a casa

La família sempre ha estat clau en el pensament de Tomic: “La part més positiva és que ara puc estar amb la meva dona i amb les meves filles. Intentem fer coses divertides amb elles i aprofitar al màxim aquest temps que estem junts”, explica el jugador blaugrana, que a les xarxes socials ha publicat entrenaments en què apareixen les seves filles 

Finalment, un missatge de suport per a l’afició: “Esperem que aquest confinament passi ràpid i puguem tornar a la normalitat. Ànims, culers!”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut