Suspensió temporal de l'Eurolliga

Suspensió temporal de l'Eurolliga

La màxima competició de clubs europeus de bàsquet ha comunicat aquest dijous al matí la suspensió temporal de totes les seves competicions a causa de les afectacions pel coronavirus

Aturada temporal. L’Eurolliga ha decidit suspendre de manera temporal i amb efecte immediat totes les seves competicions, després d’estudiar els efectes provocats pel coronavirus i seguir amb les recomanacions de l’Orgnització Mundial de la Salut (OMS).

D’aquesta manera, la màxima competició de clubs europeus de bàsquet atura temporalment la celebració dels seus partits, entre els quals hi havia programats els del FC Barcelona, que demà havia de rebre el Zalgiris Kaunas al Palau Blaugrana (21.00 hores) en el matx corresponent a la jornada 29 de la fase regular.

Classificats per als quarts de final

Cal recordar que els homes de Svetislav Pesic estan situats en la tercera posició -empatats a triomfs amb el segon classificat- amb un balanç de 22-6 i amb la presència garantida al play-off de quarts de final.

L’ACB, també aturada

Pel que fa a la Lliga Endesa, l’ACB va comunicar aquest dimecres a la nit la suspensió de les dues pròximes jornades de la competició i, per tant, tot el bàsquet està aturat en aquests moments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut