Torna l’Eurolliga al Palau un mes després

Torna l’Eurolliga al Palau un mes després

El Bayern de Munic, que ocupa la part baixa de la taula, arriba a Barcelona amb fam de triomfs

El Barça rep aquest divendres, a les 21 h i en directe per DAZN, el Bayern de Munic en la que serà la 28a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que ocupen la tercera posició amb 21 victòries empatats amb el Reial Madrid, disputen ara tres partits de manera consecutiva al Palau (Bayern, Zalgiris i Khimki) i no poden fallar per seguir a la part alta de la taula.

El rival

Compta amb grans jugadors a la seva plantilla com el pivot Monroe, amb molta experiència NBA i amb una mitjana de 12,7 punts i 6,7 rebots, així com amb l’aler Lucic, l’aler pivot Barthel, els exblaugranes Koponen i Dedovic, els bases Maodo Lo i Thomas Bray, o d’altres com Radosevic, King o Flaccadori. El Bayern està entrenat per Oliver Kostic, que en el passat va ser assistent de Svetislav Pesic en diferents etapes, l’última al mateix Bayern.

El Barça

Ha guanyat vuit partits de manera consecutiva a l’Eurolliga i vol seguir sumant al davant de la seva afició. I és que el Barça no juga un partit de la màxima competició europea a casa des del 7 de febrer, ja fa gairebé un mes. Ara, però, cinc dels últims set partits de la Lliga regular seran al Palau. Heurtel i Pangos segueixen sent baixa per a l'equip de Svetislav Pesic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut