Alba de Berlín-Barça: Una remuntada que val un nou triomf a l’Eurolliga (80-84)

Els de Pesic aixequen un desavantatge d’11 punts al tercer quart amb un Abrines autor de 17 punts

Victòria de lluita i constància fins al final. El Barça ha sabut aixecar un desavantatge d'11 punts al tercer quart per aconseguir la victòria número 21 a l’Eurolliga. Un duel molt igualat i en el qual els culers Abrines (17), Delaney (16), Mirotic (14) i Higgins (13) han estat els més destacats.

Bon inici de partit del Barça, que s’ha mostrat molt encertat en tirs de camp, amb un percentatge d’encert per sobre del 80%. Aquesta efectivitat ha permès als de Svetislav Pesic dominar el marcador en tot moment fins al 18-27 en el marcador i amb un Brandon Davies molt encertat.

L’Alba de Berlín capgira el marcador

En els primers compassos del segon període els d’Aíto han igualat el marcador amb un 12-3 (30-30, min 14). El conjunt local ha sabut aprofitar el control del rebot ofensiu per buscar segones i terceres oportunitats. Un conjunt alemany molt més encertat que els barcelonistes ha permès a l’Alba de Berlín capgirar el marcador fins al 46-38 al descans.

Higgins lidera la remuntada

En el tercer període el Barça ha anat retallant la diferència en el marcador amb un control més gran del rebot i un ritme més en atac. D’aquesta manera, i de la mà d’un inspirat Higgins, els barcelonistes s’han tornat a situar per davant a l’electrònic (55-56, min 28).

Abrines decideix en un final obert

El duel no ha tingut un dominador clar en els darrers minuts, amb intercanvi de cistelles. I aquí és on ha aparegut la qualitat d’Álex Abrines. Un dels homes més destacats en aquest final del matx amb els seus punts i triples, que han aplanat el triomf dels de Pesic per 80-84.