Quatre dies fantàstics per a Víctor Claver

Quatre dies fantàstics per a Víctor Claver

L’aler valencià va batre el rècord de punts aquesta temporada a l’Eurolliga i la Lliga Endesa

Després de dos mesos de baixa per lesió Víctor Claver ha tornar amb força. Va disputar el seu primer partit a finals de desembre, en el Clàssic contra el Reial Madrid en què va ser cabdal amb la seva defensa i, després de vint dies, l’aler blaugrana ha batut els seus millors registres de la temporada a l’Eurolliga i a la Lliga Endesa.

Rècord com a blaugrana a Europa

A Istanbul, a la pista del Fenerbahce, Claver va completar una sensacional actuació amb 17 punts, amb 3/3 en triples, en el triomf del Barça a Turquia. Aquests 17 punts són el millor registre del ‘30’ blaugrana aquest curs a Europa –fins ara eren 12 punts contra el Zenit- i igualen el seu millor registre personal des que defensa la samarreta del Barça, aconseguit en dues ocasions contra el CSKA les temporades 2016/17 i 2018/19.

Encert exterior

Per tancar la setmana de la millor manera, Victor Claver, va anotar 14 punts, amb un 4/7 en triples, en el triomf del Barça a Fuenlabrada, incloent el triple que va acabar de tancar el partit a trenta segons del final.

Aquests 14 punts són la millor xifra del valencià aquesta temporada a l’ACB, a dos punts de la seva millor xifra amb el Barça (16 punts) i a 10 punts del seu millor registre a la competició (24, amb el València Basket).

Les assistències de Ribas

Cal destacar també la direcció i la visió de joc de Ribas, que va repartir 8 assistències contra el Fuenlabrada, la seva millor xifra de la temporada amb el Barça comptant totes les competicions. De fet, Ribas, es va quedar a una assistència del seu rècord amb el Barça (9, dos cops) i a tres del seu rècord personal: 11 amb el València Basket el curs 2014/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut