El Maccabi, el primer rival de la setmana

El Maccabi, el primer rival de la setmana

Els de Pesic visiten un dels equips més complicats de l’Eurolliga a la seva pista (dimarts, 20:05h)

El Barça visita aquest dimarts 14, a les 20:05 i en directe per DAZN, el Maccabi Tel Aviv en el que serà el primer dels tres partits que els blaugranes disputaran a domicili aquesta setmana. I és que els de Pesic afronten una setmana en què des de Tel Aviv aniran cap a Istanbul per enfrontar-se al Fenerbahce el dijous 16 (18:45h).

El rival

Compta amb un equip ple de grans jugadors i en el qual destaca per damunt de tots l’exterior Wilbekin (16,2 punts). El segueixen Othello Hunter (9,8 punts i 5,9 rebots), l’exblaugrana Reynolds (10.5) o els també exteriors Bryant (8,6), Dorsey (9,1). Tampoc cal oblidar homes com Zoosman, Acy, Aaron Jackson, Caloiaro o  el jove Avdija. Entrenats per Sfairopoulos, el Maccabi té un balanç de 12 triomfs i 6 derrotes i ocupa la quarta posició.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després d’haver caigut en els dos últims partits de l’Eurolliga (Baskonia i Efes) per mantenir la tercera posició i agafar una renda de dos triomfs amb l’equip israelià. Els de Pesic, que tenen un balanç de 13-5, afronten dos partits molt importants a domicili i son conscients que hauran de jugar un gran partit per aconseguir la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut