Lluís Costa, nou jugador del Barça B de bàsquet

Lluís Costa, nou jugador del Barça B de bàsquet

El base s’incorpora de manera temporal

Lluís Costa tornarà a vestir la samarreta del Barça de Bàsquet. Jugador format a les categories inferiors del bàsquet blaugrana, retorna a casa per cobrir, de manera temporal, la baixa del lesionat Juan Ignacio Marcos, que té una lesió de l’adductor llarg de la cama dreta i restarà unes 3 setmanes de baixa.

Costa, nascut fa 26 anys i amb 187 cm d’alçada, va incorporar-se a la base blaugrana l’any 2005 i va créixer fins arribar a debutar a l’equip B, a la temporada 2011/12. Va seguir el seu camí professional a Osca, Burgos, Manresa, amb Ocampo d’entrenador, i a les files del Real Betis. Amb aquest tres darrers equips va assolir l’ascens a Liga Endesa

A Sevilla va formar part de l’equip que va situar, a l’històric equip andalús, a la Lliga Endesa. Va finalitzar la temporada 2018/19 amb l’Obradorio, on va jugar els cinc darrers partits de la màxima categoria del bàsquet estatal. A l’actual temporada havia estat jugant a Hongria, amb el Debreceni Egyetem.

Internacional en categories inferiors amb Espanya, entre d’altres fites, va ser campió d’Europa U16 a Kaunas, entrenat per Diego Ocampo, actual tècnic del Barça B. Costa resta a disposició dels tècnics de cara al partit de diumenge, 12.30 h, davant el Torrons Vicens CB L’Hospitalet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut