El Barça s'enfronta a l'Estrella Roja al Pionir

El Barça s'enfronta a l'Estrella Roja al Pionir

Els de Pesic busquen la quarta victòria de la temporada a Europa a Belgrad (21h)

El Barça visita aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN, l’Estrella Roja de Belgrad en la que serà la quarta jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, actuals líders de la competició amb un balanç de 3-0, busquen mantenir el gran inici de curs en una de les pistes més complicades de la competició. L’Aleksandar Nikolic Hall, abans coneguda com a Pionir, serà una gran prova per als de Pesic.

El rival

Ha començat l’Eurolliga amb un triomf i dues derrotes i aquesta mateixa setmana ha fet un canvi a la banqueta. Milan Tomic ha deixat el càrrec i l’equip el dirigirà el que fins ara era el segon entrenador: Andrija Gavrilovic. El màxim anotador de l’equip de Belgrad és l’exblaugrana Perperoglou, amb 14,7 punts, seguit de James Gist amb 11,7 punts i 5,3 rebots de mitjana.

El Barça

Ha viatjat a Belgrad sense Claver, Ribas i Delaney, que tenen molèsties musculars, i tampoc amb Pangos i Heurtel que segueixen amb el seu procés de recuperació. Els homes de Pesic buscaran al Pionir la quarta victòria del curs i tornar a vèncer a la pista d’un equip que en les dues últimes visites ha superat els blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut