Confirmada la plantilla del Barça 2019/20

Confirmada la plantilla del Barça 2019/20

Pesic comptarà amb una plantilla de 14 jugadors per a una temporada que pot arribar als 90 partits

El Barça 2019/20 ja està dibuixat i presentat. El primer equip de bàsquet comptarà amb una plantilla de 14 jugadors, un cop tancat el capítol de fitxatges amb les arribades de Cory Higgins, Brandon Davies, Nikola Mirotic i Àlex Abrines i amb la marxa de tres jugadors: Kevin Séraphin, Chris Singleton i Jaka Blazic.

I és que per aquest curs 2019/20 l’entrenador Pesic podrà comptar amb un total de 14 jugadors per afrontar una temporada que, com a mínim, tindrà un total de 68 partits oficials, a més de la Lliga Catalana i la Supercopa Endesa. A aquests partits s’hi poden afegir, en cas de classificació, un màxim de 5 partits de quarts de final i 2 de Final Four, la Copa del Rei –màxim 3 partits- o els Playoff de la Lliga Endesa que poden ser un màxim de 10 partits més. En total, 90 partits si els blaugranes ho han de jugar tot.

La plantilla

Els vuit jugadors amb contracte en vigor (Kevin Pangos, Pau Ribas, Kyle Kuric, Adam Hanga, Pierre Oriola, Rolands Smits, Ante Tomic i Artem Pustovyi) seguiran defensant la samarreta blaugrana juntament amb els dos jugadors que han renovat el seu contracte (Thomas Heurtel i Víctor Claver), així com les quatre noves incorporacions: Cory Higgins, Brandon Davies, Nikola Mirotic i Álex Abrines. A aquests 14 jugadors del primer equip també s’hi podrien afegir jugadors del Barça B durant la temporada.

Agraïment

D’altra banda, el Club vol agrair a Kevin Séraphin, Chris Singleton i Jaka Blazic el seu esforç i dedicació durant el temps que han defensat la samarreta del Barça i els desitja el millor en el seu futur, tant a nivell personal com professional.

Séraphin, que va arribar l’estiu del 2017, ha disputat un total de 84 partits, en totes les competicions, aconseguint dues Copes del Rei. Chris Singleton, per la seva banda, ha disputat 81 partits durant la temporada 2018/19 aconseguint una Copa del Rei. Finalment, Jaka Blazic ha disputat 54 partits com a blaugrana amb un títol de Copa del Rei al sarró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut