Mirotic:

Mirotic: "Vull marcar una època aquí"

El nou fitxatge blaugrana, que lluirà el dorsal '33', s'ha mostrat "molt feliç i il·lusionat de poder ajudar a l'equip a guanyar títols i ser un jugador important"

Nikola Mirotic ja és blaugrana. El nou fitxatge del Barça de bàsquet ha signat aquest dilluns el seu nou contracte que el vincula amb el club culer per a les tres pròximes temporades, fins al 2022, amb opció d'una quarta temporada. Després de la firma, l'ala-pivot ha parlat per als mitjans de comunicació, on ha assegurat: "Comença una nova etapa i em sento molt feliç i il·lusionat de poder ajudar a l'equip a aconseguir títols".

El nou jugador culer ha parlat també del fet de deixar l'NBA per tornar a Europa: "Sóc conscient de què suposa aquest pas per a mi. Jo el que vull és marcar una època aquí, tornar a Europa en els meus millors anys, no massa gran i ja pensant en retirar-me. Vull guanyar títols i ser important en un equip guanyador".

"Venir al Barça era la millor opció"

El nou dorsal '33', ha volgut també agrair al Club i la directiva "per fer aquesta operació possible, totes dues parts sempre hem tingut l'objectiu de ser avui aquí". Mirotic ha explicat: "Ha estat un procés maco. Vam tenir una reunió i després d'un temps pensant i meditant la decisió amb la meva família, vaig decidir que venir al Barça era la millor opció".

Pel que fa a la pressió, Mirotic assegura: "Al Barça sempre hi ha pressió per guanyar títols, però és una de les raons per les quals estic aquí, volia un equip on pugui competir per tot. La pressió és quelcom positiu". A més, ha explicat que ha parlat amb Pesic, el seu nou tècnic: "Em va explicar com és l'equip, estava feliç i amb ambició, igual que jo. Els dos compartim les mateixes opinions".

Finalment, el nou fitxatge barcelonista ha explicat que "he madurat molt com a persona en els últims anys, però tinc la mentalitat i gana de guanyar de sempre, fins i tot més". "Vull guanyar-me el respecte de l'afició amb el meu compromís tant dins com fora de la pista".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut