Mirotic:

Mirotic: "Em sento feliç i molt il·lusionat"

El nou fitxatge blaugrana ha aterrat ja a Barcelona; Mirotic ha assegurat que "vinc amb molta il·lusió de fer-ho bé"

Nikola Mirotic ja és a Barcelona. El nou fitxatge estrella blaugrana ha aterrat a la Ciutat Comtal aquest diumenge i, a més, ha parlat per primera vegada sobre el seu fitxatge. L'aler pivot assegura: "Em sento feliç i molt il·lusionat, igual que la meva família, i amb moltes ganes de conèixer la gent del Club i també la ciutat".

A més, el montenegrí ha explicat que "he rebut moltes trucades i missatges dels meus amics i familiars, ha estat una sorpresa per a molts, però sobretot he rebut molt suport de la gent que m'estima". Mirotic ha afegit: "Quan soc feliç, la meva família és feliç, i venim amb molta il·lusió de fer-ho bé".

Finalment, el nou crac culer també ha fet balanç de la seva etapa a l'NBA: "Han estat bons anys de creixement als Estats Units, els dos últims els millors. He jugat en bons equips, però trobava a faltar la competició a Europa. La Lliga Endesa, l'Eurolliga, la Copa del Rei... Estava buscant una estabilitat per a la família. Se m'ha donat un molt bon projecte i una molt bona oportunitat de venir aquí".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut