Reial Madrid - Barça Lassa: Segon assalt al Wizink Center

Reial Madrid - Barça Lassa: Segon assalt al Wizink Center

Els blaugranes busquen empatar la final de la Lliga i recuperar d’aquesta manera el factor pista (dilluns, 21h)

El Barça Lassa visita de nou aquest dilluns, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el segon partit de la final de la Lliga Endesa 2019. Els blancs van vèncer en el primer partit per 87-67 i lideren la sèrie per 1-0, però els blaugranes són conscients que un triomf els faria recuperar el factor pista i poder jugar-s’ho tot al Palau Blaugrana.

El rival

El Madrid va completar un gran primer partit i un total de cinc homes van anotar 10 o més punts. Va destacar el base Campazzo, amb 19 punts i 24 de valoració, tot i que homes com Llull (11), Randolph (11), Taylor (11) o Rudy (10) van fer mal al Barça Lassa en diferents moments del partit.

El Barça

Té tots els jugadors inscrits disponibles i sap que ha de completar un partit brillant durant 40 minuts per poder situar l’1-1 a l’eliminatòria. En el primer partit Heurtel (14), Oriola (13), Singleton (10) i Hanga (10) van ser els jugadors més incisius i de cara al segon partit l’equip necessitarà de tots ells i d’altres per poder superar el Madrid al WiZink Center i tornar a Barcelona amb un triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut