Adam Hanga: “Tots volem donar-ho tot i tenim ganes de començar”

Adam Hanga: “Tots volem donar-ho tot i tenim ganes de començar”

L’aler hongarès del Barça reconeix que “em trobo bé físicament” i admet que guanyar la Lliga “seria un somni per a mi”

Adam Hanga és un dels jugadors més en forma del Barça Lassa en les últimes setmanes i arriba al Playoff de la Lliga Endesa en el millor moment de la temporada. En aquesta entrevista amb Barça TV, realitzada a la platja de Gavà Mar, un dels seus llocs predilectes per desconnectar i passar grans estones amb família, l’hongarès explica com veu l’equip, com es troba actualment i la dificultat de l’eliminatòria contra la Penya.

A continuació, el més destacat de l’entrevista:

“Crec que hem pogut corregir detalls que ens poden ajudar en el Playoff. Ja a l’últim partit vam jugar bé i vam fer un pas endavant”

“És evident que el Playoff és una altra cosa. Depèn tot més de nosaltres i el nostre objectiu és arribar el més lluny possible i crec que l’equip està preparat. Tenim moltes ganes de començar”

“El Playoff és la part més important de la temporada perquè tothom ho recordarà fins que comenci la nova temporada. Per això crec que volem donar-ho tot i tots tenim ganes de començar”

“La Penya? Serà complicat, tenen jugadors de gran qualitat i tenen molta il·lusió de jugar el Playoff, contra el Barça, i això ho fa complicat. Hem d’anar partit a partit: pensem en divendres i després ja pensarem en el següent”

“Em sento bé i físicament també. En el meu cas és el més important perquè és més fàcil jugar. Serà important mantenir l’aspecte físic i poder arribar bé fins al final”

“Tinc un somni que és guanyar la Lliga. Serà complicat, però veurem què passa en els pròxims dies”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut