Els motius per no perdre’s les semifinals de Copa

Els motius per no perdre’s les semifinals de Copa

Els de Pesic poden cassificar-se per la gran final, però hauran de superar un rival en forma (19.00 hores, #Vamos)

A un sol pas de lluitar per revalidar la Copa. El Barça Lassa afrontarà aquest dissabte al WiZink Center (19.00 hores, #Vamos) una prova d’altura a les semifinals contra un dels equips més en forma de la competició, l'Iberostar Tenerife. El conjunt entrenat per Txus Vidorreta, que va superar el Barça Lassa fa pocs dies a l’ACB, buscarà continuar fent història a la competició del KO. S'enfrontaran la segona i tercera millor defensa respectivament de l'ACB.

El rival

Màxim anotador: Thad McFadden (12,4 punts per partit)

Màxim assistent: Javier Beirán (3,8 assitències per partit)

Màxim rebotejador: Colton Iverson (7,15 rebots per partit)

Entrenador: Txus Vidorreta

Un duel inèdit

L'Iberostar Tenerife està corroborant la seva ascensió, disputant enguany la seva tercera Copa del Rei de manera consecutiva i com a cap de sèrie. Així els de Txus Vidorreta arribaven a Madrid com l’equip que més assistències reparteix i el que més triples llança. Un equilibri entre el joc interior i exterior que permet als canaris obtenir bons resultats. El d’aquest dissabte, però, és un duel que mai s’ha viscut en semifinals de la competició del KO i al WiZink Center s'escriurà una nova pàgina a la història de la Copa del Rei.

Un equip incòmode per al Barça Lassa

Els de Svestislav Pesic no se'ls dona especialment bé els partits contra l'Iberostar Tenerife. I és que en cinc dels darrers sis partits disputats contra l'equip canari els blaugranes han caigut. A favor dels blaugranes hi ha el duel entre Barça Lassa i Iberostar Tenerife al torneig del KO de la temporada 2013/14. Un enfrontament en què els culers van imposar-se clarament al conjunt canari als quarts de final (102-60).

Objectiu: segona final de Copa seguida

El Barça Lassa té com a gran objectiu revalidar el trofeu aconseguit el 2018 a Gran Canària. A banda de defensar el títol de campió i com a primer objectiu els de Pesic volen ser a la seva segona final del torneig del KO de forma consecutiva. Un fet que no passa des del 2015. En aquell moment els blaugranes sumen sis finals de Copa consecutives, des del 2010 fins al 2015. El Barça Lassa doncs vol tornar a tenyir de blaugrana la competició del KO.

Pesic adverteix del gran moment del conjunt canari

L'entrenador blaugrana ha advertit aquest divendres del potencial d'Iberostar Tenerife, al mateix temps que ha destacat el bon moment que tenen molts jugadors de la plantilla canària. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut