Com arriben els equips a la Copa de Madrid?

Com arriben els equips a la Copa de Madrid?

Repassem la trajectòria dels vuit equips abans de la competició que es disputarà al WiZink Center del 14 al 17 de febrer

Ha arribat el moment. Després de disputar la jornada 20, els vuit equips classificats per a la Copa del Rei 2019 de Madrid ja es troben concentrats per disputar aquesta competició. Un títol en el qual el Barça Lassa defensarà el tron de campió i debutarà el dijous contra el València (21.30 hores). Cada conjunt, però, arriba amb una trajectòria diferent.

Barça Lassa

Els de Svestislav Pesic arriben a Madrid com a líders en solitari de la Lliga i en un bon moment després de guanyar el partit d’Eurolliga contra el Zalgiris (78-72) i el de la competició domèstica contra el Montakit Fuenlabrada (106-76).

Reial Madrid

Els homes de Pablo Laso van ser el primer conjunt a classificar-se per a la competició. A la Lliga, el conjunt blanc es troba en segona posició, en un bon moment, i afronta la competició després de superar el Baskonia (82-76).

Kirolbet Baskonia

El conjunt vitorià, proper rival del Barça Lassa a l’Eurolliga la setmana vinent, arriba després de caure contra el Reial Madrid. Tot i així, a la competició domèstica s’està mostrant molt sòlid i a l’Eurolliga es troba en plena lluita per accedir als play-offs.

Unicaja

L’Unicaja arriba a la Copa de Madrid després de sumar dues victòries in extremis. Després de caure al Palau a la jornada 18 (94-83), el conjunt andalús es va imposar al Reial Madrid (103-102) i al BAXI Manresa (99-97). A més, l’Unicaja es troba classificat per als quarts de final de l’Eurocup.

Iberostar Tenerife

L’equip dirigit per Txus Vidorreta arriba a Madrid després de caure a casa contra el San Pablo Burgos, però en la jornada anterior van superar el conjunt culer per 63-57. Aquesta serà la segona vegada que l’Iberostar Tenerife és cap de sèrie a la Copa del Rei.

València Basket

El conjunt taronja serà el rival del Barça Lassa el dijous als quarts de final (21.30 hores). Els homes de Jaume Ponsarnau, tot i que han caigut en els dos últims partits de Lliga, arriben en una bona dinàmica després de sumar 8 triomfs en els últims 11 partits. Tot i així, el València Basket s’ha classificat com a millor primer del Top 16 de l’Eurocup i disputarà els quarts de final contra el Rytas Vilnius.

Divina Joventut

El conjunt verd-i-negre torna a la Copa quatre anys després de la seva darrera participació. El Divina Joventut arriba a la competició del KO després d’haver-se imposat a casa al Tecnyconta Saraggosa per 88-73.

Movistar Estudiantes

El conjunt madrileny, que es va classificar com a amfitrió de la Copa, va imposar-se aquest cap de setmana per la mínima al MoraBanc Andorra (91-90). Estudiantes participarà al torneig del KO després de cinc anys de la seva darrera participació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut