8. Hanga

Aler

202009-Fitxa-Web-1920x1080_01-8
Cada temporada és un jugador més complet, polivalent i que aporta molt, tant a nivell ofensiu com defensiu

Adam Hanga, nascut el 12 d’abril del 1989, va arribar al FC Barcelona Lassa el 22 d'agost procedent del Baskonia. L’aler ja tenia molta experiència a la Lliga Endesa abans d’arribar al Barça perquè el 2011 va ser fitxat pel Bàsquet Manresa. La seves dues bones temporades amb els del Bages van fer que el club de Vitòria el fitxés per quatre anys, cedint-lo el curs 2014/15 Basket Avellino italià, i jugant les dues darreres temporades a Vitòria.

En tots aquests anys com a professional, Hanga va jugar un total de 173 partits a la Lliga ACB i també va acumular molta experiència europea a l’Eurolliga, en què va disputar fins a 75 duels fins arribar al club blaugrana.

PERFIL TÈCNIC

Hanga és un aler mòbil, anotador, que ajuda en el rebot i bon defensor tant en l’un contra un com en situació d’ajudes. El jugador hongarès té bons percentatges des de qualsevol distància i destaca per tenir una gran capacitat atlètica que li permet jugar per sobre de la cistella en moltes ocasions.

És un jugador que corre molt bé el camp, ja sigui finalitzant les situacions de contraatac o bé ajudant i defensant quan l’equip es troba en una situació de desavantatge numèric. La seva tasca defensiva el va permetre ser elegit millor defensor de l’Eurolliga durant el curs 2016/17.

Lloc de naixement
Budapest
Data de naixement
12/04/1989
Pes
90kg
Alçada
201cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut