Any nou Xinès | Any del Drac

Any rere any, i amb l'arribada del nou any xinès, des del FC Barcelona volem celebrar i festejar la seva entrada amb tots els nostres seguidors asiàtics. Des del nostre Club volem oferir els nostres millors desitjos per a aquesta nova etapa.

Què és l'Any nou Xinès?

Coincidint amb el primer dia del mes lunar després del solstici d'hivern, la festa de la Primavera, també coneguda popularment com a Any Nou, arriba a la Xina.

Aquesta tradicional festivitat és una de les més importants en el calendari Xinès, perquè antigament s'honrava i recordava als avantpassats, però amb el pas del temps s'ha anat transformant en un motiu de celebració i reunió entre familiars i éssers estimats.

Amb l'any nou, la relació entre aquest i l'horòscop xinès canvia el seu significat. Com? Amb la denominació d'aquells animals relacionats amb l'astrologia i el concepte d'aquests entre la comunitat xinesa

2024: Any del Drac

Aquest 2024, celebrem amb tota la nostra afició asiàtica i blaugrana l'entrada de l'any nou xinès, concretament l'anomenat Any del Drac.

Aquesta criatura mística està relacionada amb la força, el poder i el coratge, característiques amb les quals ens sentim identificats i que volem compartir des del nostre Club amb el públic asiàtic
Junts donem la benvinguda a l'Any Nou Xinès amb tota la nostra afició, desitjant i celebrant per la sort, prosperitat, salut i saviesa.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut