Sigues el primer a comprar les entrades per al Clàssic!

 

Arriba el moment que tots els culers estàvem esperant: el FC Barcelona s’enfronta contra el Reial Madrid al Camp Nou, no deixis escapar aquesta oportunitat única i vine a donar suport al teu equip!

Sent l’autèntica emoció del millor futbol amb el VIP EXPERIENCE. Podràs gaudir del partit més important de l’any amb els serveis més exclusius.

Et proposem combinar dues experiències úniques: gaudir d’un servei de càtering exclusiu a la Sala VIP i viure el partit des del sentiment de l’aficionat.

No deixis que t’ho expliquin i compra la teva entrada VIP!
 

VIP EXPERIENCE

Podràs comprar les teves entrades a Tribuna (podrà ser a 1a, 2a o 3a Graderia) , Gols 2a Graderia i Lateral 2a Graderia.

En el cas de ser més d’una persona garantim que les localitats estiguin, com a mínim, en parelles. Les localitats en parelles poden ser: una davant o darrere de l’altra, una al costat de l’altra, en diagonal o separades per una localitat.

Podràs recollir la teva entrada des de 48h abans del partit fins l'inici del mateix a les taquilles del FCB (accés 15 de l'Estadi). En aquest moment se t'informarà de la teva ubicació final (boca, fila i seient) i la sala VIP corresponent.

Totes les localitats disposaran d’accés a una Sala VIP des d’1,30 h abans, a la mitja part i fins a 1 h després de la finalització del partit, en què se servirà un exclusiu servei de càtering.

Amb les teves entrades VIP EXPERIENCE tindràs inclosos els serveis següents:

  • Accés exclusiu a una Sala VIP.
  • Servei de càtering i bar amb refrescos, sucs, cervesa, vi i cava. Alcohol no permès a partir de 15 minuts abans de l'inici del partit i fins al final.
  • Assistència d'hostesses FCB.
  • Lliurament d'alineacions prepartit.

* DATA I HORA PENDENTS DE CONFIRMACIÓ.

Compra ara