GAUDEIX DE 90 MINUTS INOBLIDABLES

Si vols viure el millor futbol, no pots deixar escapar el VIP EXPERIENCE. Podràs gaudir del partit des de les nostres millors localitats i amb els serveis més exclusius.

Sent l’emoció del partit FC Barcelona – Atlètic de Madrid el Dimecres 21 de Setembre a les 22:00h i viu una experiència inoblidable amb el teu equip!

A més, et donem l’oportunitat de viure el partit des del sentiment d’aficionat, amb accés a una sala VIP.

No deixis que t’ho expliquin i compra la teva entrada VIP!
 

VIP EXPERIENCE

Podràs comprar les teves entrades a Tribuna (podrà ser a 1a o 2a Graderia).

En el cas de ser més d’una persona garantim que les localitats estiguin, com a mínim, en parelles. Les localitats en parelles poden ser: una davant o darrere de l’altra, una al costat de l’altra, en diagonal o separades per una localitat.

Durant la compra de les entrades podreu seleccionar la zona, i 48 hores abans del partit rebreu les entrades per e-mail amb la ubicació exacta de les localitats. Si la compra de les entrades es realitza durant les 48 hores abans del partit, rebreu les entrades 16 hores després de realitzar la compra.

Totes les localitats disposaran d’accés a una Sala VIP des d’1,30 h abans, a la mitja part i fins a 1 h després de la finalització del partit, en què se servirà un exclusiu servei de càtering.

Amb les teves entrades VIP EXPERIENCE tindràs inclosos els serveis següents:

  • Accés exclusiu a la Sala VIP Museu.
  • Servei de càtering i bar amb refrescos, sucs, cervesa, vi i cava. Alcohol no permès a partir de 15 minuts abans de l'inici del partit i fins al final.
  • Assistència d'hostesses FCB.
  • Lliurament d'alineacions prepartit.

Compra ara