Quin paquet ha contractat amb FC Barcelona Hospitality?

Tenim 6 localitats Balcony de tribuna amb dues places de pàrquing.

Quant de temps porta formant part de FC Barcelona Hospitality?

Ara fa més de 20 anys que gaudim dels serveis VIP del FC Barcelona.

Sens dubte el Barça és la nostra marca més reconeguda mundialment. Poder estar associat o vinculat amb ella d’alguna manera és molt beneficiós per a nosaltres

Què és el que més el va sorprendre de FC Barcelona Hospitality?

És un producte perfecte per poder anar a un esdeveniment esportiu de màxim nivell, amb el màxim confort. És una autèntica experiència VIP perfectament executada a tots els nivells. Potser el més sorprenent i agradable ha sigut poder gaudir d’un magnífic sopar envoltat de les dones i familiars dels nostres jugadors.

 

Com creu que la imatge del Barça beneficia a la seva empresa?

És un luxe per a qualsevol ciutadà que sigui d’aquí que el FC Barcelona posicioni esportiva i geogràficament la nostra ciutat al món. Sens dubte el Barça és la nostra marca més reconeguda mundialment. Poder estar associat o vinculat amb ella d’alguna manera és molt beneficiós per a nosaltres.

Qui l’acostuma a acompanyar en els partits que viu a l’Estadi?

Som una gran família i a les hores mai falta demanda per poder anar a veure els partits. Les entrades les guarda “la iaia”, que és l’encarregada de decidir qui ha d’anar aplicant el seu millor criteri. Tenim sovint visitants de negoci estrangers, els nostres VIP, i l’espectacle integral que ofereixen els serveis Hospitality del FC Barcelona sempre acaba sent sens dubte la seva atracció preferida de la ciutat conjuntament amb la visita a la Casa Batlló.