L’equip granota torna al Camp Nou després d’una temporada a Segona Divisió. Els nous reforços que han arribat al Llevant han ajudat a completar una plantilla que genera il·lusió entre els seus seguidors i que espera plantar cara al conjunt de Valverde. El Barça, amb Messi i Suárez al capdavant, rebran l’equip valencià amb la idea d’evitar qualsevol sorpresa incòmoda i amb ganes d’oferir gols i espectacle als culers. La màgia torna al Camp Nou, i no te la pots perdre. Aconsegueix ja amb la teva entrada VIP i viu la passió del futbol!

Horari accés a sala VIP: 90 minuts abans del partit.

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP