Un Barça – València sempre és sinònim d’espectacle i de partit entretingut amb gols i alternatives. La lluita per la Lliga continua vigent, i per superar l’equip xe, un dels grans de la Lliga, els blaugranes hauran d’encarar el duel amb la màxima tensió i concentració. No debades el València s’ha emportat la victòria del Camp Nou en dues ocasions en les quatre últimes temporades. Ens obsequiarà Messi amb alguna delicatessen per aconseguir la victòria? Si vols ser-ne testimoni privilegiat, compra la teva entrada VIP i prepara’t per a un enfrontament d’autèntic vertigen!

Horari accés a sala VIP: 90 minuts abans del partit.

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP