El FC Barcelona rep el Reial Madrid al Camp Nou en un moment crucial per al desenllaç de la Lliga Santander, ja que el final del campionat està molt a la vora. L’emoció, la intensitat i la il·lusió estan assegurades i molt presents al cor culer. Et perdràs els regats de Messi? La lluita de Suárez amb la defensa contrària? La màgia d’Iniesta? Viure en directe un dels majors espectacles futbolístics del món des del teu seient VIP és una experiència inoblidable. Un Barça – Reial Madrid, el Clàssic, mereix ser gaudit des de la millor localitat i amb els serveis més exclusius. Compra la teva entrada VIP i gaudeix en gran!

Horari accés a sala vip: 90 minuts abans del partit

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP