Per a consolidar la classificació a la següent fase, guanyar aquest partit es fonamental. El Barça ha de fer del Camp Nou un fortí on no deixar escapar ni un punt. L'Olympiacos, ex-equip de Valverde, aprofitarà qualsevol oportunitat al camp que li permeti seguir viu a la competició. La Champions exigeix sempre la màxima concentració i les estrelles del FC Barcelona posaran durant els 90 minuts el seu talent creatiu i golejador al servei de l'equip per a sumar els tres punts. La Champions es sinònim d'emoció. Ara pots comprovar-ho si vius aquest partit des del teu seient VIP. A que esperes per a comprar la teva entrada i gaudir d'aquesta Experiència VIP?

Horari accés a sala vip: 19:15

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP