Arriba al Camp Nou un derbi català inèdit fins ara a la Lliga Santander. Per primera vegada, l’acabat d’ascendir Girona jugarà amb el FC Barcelona a l’Estadi com a club de Primera Divisió. La il·lusió, l’orgull i l’emoció se citaran en aquesta trobada que Barça i Girona afrontaran sense referències estadístiques. Un cara a cara que posarà de manifest el potencial blaugrana i la perseverança dels de Girona. Ara tens l’ocasió de presenciar aquest primer derbi Barça - Girona. I des del teu seient VIP serà encara molt millor viure aquesta experiència extraordinària. Compra la teva entrada i fes història!

Horari accés a sala vip: 19:15 h.

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP