Un altre dels nouvinguts aquesta temporada a la Lliga Santander torna al Camp Nou. L’equip madrileny torna amb la il·lusió de ser portada als diaris esportius l’endemà del partit. Però el Barça no pot concedir ni un respir als seus competidors i ha de sumar tres nous punts. Les estadístiques són favorables als blaugranes. No obstant això, no hi ha enemic petit sobre la gespa i Valverde exigirà el màxim esforç als seus jugadors. Una nova oportunitat de veure les estrelles del FC Barcelona en acció. Compra la teva entrada i anima el Barça des del teu seient VIP. Converteix-te en el jugador número 12!

Horari accés a sala VIP: 14:45 h.

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP