El Celta de Vigo arriba al Camp Nou ple d'optimisme, talent i atreviment. Un equip motivadíssim que es trobarà a vuitens amb un Barça golejador, que ve de marcar vuit gols en només dos partits de Copa. Què passarà? La balança se sol decantar per l'equip blaugrana, però segur que el Celta ho donarà tot per a passar a la següent fase. Reserva la teva entrada VIP i viu tota l'emoció del partit des de llotges i/o localitats amb vistes espectaculars, amb accés a serveis i sales especials. Un gran punt de trobada per a professionals que comparteixin l'afició pel bon futbol.

Horari accés a sala VIP: 20:00 h

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP