El Barça somia a conquerir de nou la Lliga Santander. L’Alabès té com a objectiu, quan s’inicia el campionat, de conservar la categoria. I els tres punts són útils per als dos equips. El FC Barcelona situarà al camp talent i creativitat per aconseguir una nova victòria que consolidi la seva posició a la taula. L’espectacle està garantit. Qui sumarà després d’aquest partit? T’ho perdràs o ho viuràs en primera persona? Ara amb la teva entrada VIP gaudeix de les millors vistes de l’Estadi i de serveis premium i exclusius. La victòria està al nostre abast!

Horari accés a sala VIP: 19.15 h.

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP