Avisos

Us informem que, amb motiu de la Cursa “En marxa per la Paràlisi Cerebral”  que tindrà lloc el proper diumenge dia 2 d’Octubre 2016, es realitzaran els següents canvis:

  • Els accessos a l’Estadi i als carrers que l’envolten romandran tancats de 9 a 11 h aproximadament. De 10 a 11 h els autocars podran accedir al pàrquing únicament per Travessera de les Corts.

Us recomanem que abans de fer la visita consulteu els horaris aquí, ja que són susceptibles de ser modificats.

 

Horaris

Obert tots els dies de l’any, excepte l’1 de gener i el 25 de desembre.*
Les entrades tenen validesa fins al 31 de desembre del 2016.

Dies de partit de Lliga i Copa del Rei: El Tour estarà tancat tot el dia. Solament es podrà visitar el Museu (Sala de Trofeus, Història, Espai Messi, Trofeus de Seccions) i una vista panoràmica de l’estadi fins 3 h abans de l’inici del partit.

Dies de partit de Champions League: El dia previ i el mateix dia del partit el Tour estarà tancat tot el dia. Solament es podrà visitar el Museu (Sala de Trofeus, Història, Espai Messi, Trofeus de Seccions) i una vista panoràmica de l’estadi fins a les 15 h.

*Si us plau, preneu nota que degut a l’activitat esportiva i corporativa del Club, el Tour pot veure’s afectat per activitat esportiva o esdeveniments diversos sense comunicació prèvia

Per tal que  la visita sigui més confortable, es recomanen els horaris de primera hora del matí (abans de les 11 h) o de la tarda (a partir de les 16 h).

Durada

La durada estimada del Tour es d’1 h 30 min.

  • Calendari mensual
  • Calendari anual
2015
Octubre
 
Novembre
 
Desembre
 
2016
Gener
 
Febrer
 
Març
 
Abril
 
Maig
 
Juny
 
Juliol
 
Agost
 
Setembre
 
Octubre
 
Novembre
 
Desembre
 
   
  • 09.30 h a 19.30 h
  • 10 h a 18.30 h
  • 10 h a 14.30 h
  • Tancat

Avís: els dies de partit els horaris es veuran afectats.

La venda finalitzarà 45 minuts abans de l'horari de tancament.

Entrades Camp Nou Experience