Museu

El visitant trobarà a la primera planta un museu modern, amb murals interactius, audiovisuals de gran format, noves taules-vitrina i una extensa col·lecció d’objectes que permetran conèixer la història del FC Barcelona i entendre alhora els valors que fan del Barça “més que un club”. El recorregut continuarà per viure el Camp Nou descobrint els espais més emblemàtics i finalitzarà a la segona planta, on el visitant s’emocionarà a la zona Multimèdia. Aquesta zona, renovada al gener d’aquest any, ha tingut una crítica i acceptació molt positiva per part dels socis i visitants i ha suposat un increment proper al 40% de les visites.

En aquesta renovació s’ha aplicat un plantejament museogràfic modern, contemporani i amb un fort component tecnològic. Els principals conceptes museològics d’aquesta remodelació són:

• La redefinició dels espais i dels continguts de la visita permet crear un nou recorregut amb 14 punts d’interès o parades
• La visita de les instal·lacions proposa al visitant tres llenguatges expositius:
- El coneixement: primera planta del Museu
- La vivència: recorregut pel Camp Nou
- L’emoció: segona planta del Museu (espai Multimèdia)  
• El nou recorregut del Museu i del Tour Camp Nou ha canviat de terminologia i passa a anomenar-se Camp Nou Experience.  
• S’ha fet un replantejament dels accessos i l’entrada única serà per les escales mecàniques del Hall del Camp Nou Experience (al costat de l'FCBotiga), i s’accedirà a la primera planta per una passarel·la.