Les entrades del Barça Stadium Tour & Museum no es poden retornar. Però si necessites fer un canvi de data o hora de la teva visita pots fer-ho a través del formulari que t'oferim a continuació.

Canvia la teva entrada

Condicions per aplicar el canvi

Tots els canvis han de ser per entrades NO utilitzades.

Cost del canvi

Els canvis en la data o hora de les entrades del Barça Stadium Tour & Museum tenen un cost de:

  • Players Experience Tour: 40€ per entrada
  • Camp Nou Tour, Camp Nou Tour Plus, Get in first Tour: 10€ per entrada

Qui pot sol·licitar el canvi?

Només podem aplicar-te el canvi si has adquirit les teves entrades a través de la web oficial del FC Barcelona (www.fcbarcelona.com) o a través del nostre formulari de grups.

Segons el teu tipus d'entrada has de tenir en compte

  • Players Experience Tour: Podràs sol·licitar el canvi de data fins a 2 dies laborables abans de la data de la teva entrada adquirida. En cap cas es podran realitzar canvis passada aquesta antel·lació. El cost de canvi s'aplica tant en canvis de data com de hora de la visita.

  • Camp Nou Tour, Camp Nou Tour Plus, Get in first Tour: Es pot sol·licitar el canvi fins passats 6 dies de la data de la teva entrada adquirida. No s'acceptaran canvis a partir d'aquests 6 dies.
    Es podrà sol·licitar via formulari i efectuar el pagament via el nostre departament de Booking o a Taquilles un cop arribin al recinte.

  • Grups: Els canvis només apliquen en canvis de data sempre avisant fins a 2 dies laborables abans de la data de l'entrada adquirida.

Ho puc pagar a taquilles?

Si, sempre i quan hagis fet la sol·licitud prèviament i el nostre departament de Booking t'hagi confirmat la disponibilitat per la nova data/hora. En cas contrari no podrem realitzar el canvi a la teva entrada.

Com accediré al Barça Stadium Tour & Museu un cop modificada l'entrada?

Podràs accedir mostrant a l'accés del Museu el comprovant de canvi que t'enviarem juntament amb la teva entrada anterior.

Canvia la teva entrada

MUSEU PLAYERS EXPERIENCE TOURS AMICS

-