fcb.portal.reset.password

 

L’Àrea Social del Club i la Fundació Barça col·laboren en la promoció del programa de voluntariat “Units fem força”, dirigit als socis majors de 18 anys del FC Barcelona.

Gràcies a aquest programa, la Fundació del FC Barcelona facilita que els socis del Club puguin tenir un rol actiu en els seus projectes socials i els convida a sumar-se com a voluntaris a les seves activitats.

“Units fem força” busca socis que, motivats per l’altruisme i la voluntat de transformació, vulguin destinar una part del seu temps a crear una situació més igualitària i inclusiva per als nens i nenes.

Per participar com a voluntari, la Fundació Barça ofereix la possibilitat de col·laborar en dos dels seus projectes: FutbolNet i Robot Pol.

Projecte FutbolNet

FutbolNet és una metodologia educativa que utilitza el futbol per fomentar la cohesió social, la resolució pacífica de conflictes i el treball en valors entre infants i joves en risc d’exclusió social. L'edat dels voluntaris que vulguin participar en FutbolNet ha de ser entre els 18 i 30 anys.

La funció dels voluntaris serà la d’assistir a les escoles de Catalunya on s’aplica el projecte, amb les tasques de donar suport a l’equip educatiu de FutbolNet en la preparació i la monitorització de l’activitat del dia, i la de fomentar el diàleg i el raonament dels joves al voltant dels valors.

Projecte Robot Pol

Es tracta d’un projecte d’innovació social destinat a infants i joves hospitalitzats per malalties greus que els permet fer un tour virtual pel Camp Nou Experience a través d’un robot teledirigit que ells mateixos controlen des d’un ordinador.

En aquest voluntariat, destinat a tots els socis majors d’edat, es poden desenvolupar dues tasques:

Coordinar la visita des del centre sanitari i donar suport a l’infant mentre teledirigeix el robot
Guiar l’infant i oferir-li informació a través del robot durant el tour al Camp Nou.

Per participar en alguns d’aquests projectes que configuren el programa “Units fem força” cal dirigir-se al següent enllaç.

PARTICIPA COM A VOLUNTARI
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();