fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona vol facilitar els beneficis de l'activitat física als socis de l'Entitat mitjançant una promoció de serveis Prèmium amb el Grup DIR, líder en fitness.

Gràcies a aquest acord, els socis del Barça disposen d’un 37% de descompte en la quota mensual, amb accés als 21 centres DIR a Barcelona i Sant Cugat en qualsevol horari; gaudir de dotze hores al mes de pàdel outdoor i de deu hores al mes al Pàdel Indoor Sant Cugat; i accés a nou centres de ioga.

A més d’aquesta promoció, els socis blaugrana amb carnet Zona Jove, de 18 a 30 anys, així com els de més de 60 anys, disposen d’un 15% de descompte addicional sobre la quota.

El Grup DIR ofereix també un Pack de Benvinguda als nous membres, format per dues sessions gratuïtes, una amb entrenador personal i una altra amb un nutricionista.  

Per formalitzar la incorporació com a nous membres del Grup DIR, els socis poden tramitar-ho a les recepcions dels mateixos centres DIR, a través del correu dircorporate@dir.cat o al telèfon 931 932 130.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();