fcb.portal.reset.password

 

Èdip regna a Tebes juntament amb la seva esposa, Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat està colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei, i ell els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d’aquesta tragèdia, i només el seu càstig pot salvar la ciutat.

Quan el rei de Corint, Pòlib −el qual Èdip considera el seu pare−, mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes, perquè sense saber-ho ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s’ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la seva pròpia mare. Quan ella se n’assabenta es lleva la vida, i el seu fill, davant el cadàver de la seva mare i esposa, s’arrenca els ulls desesperat i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable per així salvar Tebes.

Dades d’accés
Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();