fcb.portal.reset.password

El Teatre Condal dedicarà la funció del 2 de desembre al FC Barcelona i al col·lectiu dels seus socis

Els socis, directius i vips del FC Barcelona podran gaudir d’una funció especial de ‘Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical'’ el proper divendres 2 de desembre al Teatre Condal de Barcelona.

Aquesta promoció permet que els socis puguin assistir a aquesta sessió per un preu reduït de 20 €, tant els adults com els menors de 12 anys, exclosa la Stilton Experience.

Les seves entrades les poden adquirir al següent enllaç, amb l’usuari i contrasenya que s’exposen i cal optar per la modalitat Promoció especial.

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Geronimo Stilton va estar el passat diumenge al Palau Blaugrana per anunciar que ens espera el divendres dia 2 de desembre

Geronimo Stilton, al Palau Blaugrana

Geronimo Stilton va estar present el passat diumenge 20 de novembre al partit de bàsquet que van jugar el Barça Lassa i l'Estudiantes al Palau Blaugrana. Durant el descans va saltar a la pista i va donar a conèixer el seu retorn al Teatre Condal i la jornada dedicada al barça i als seus socis el proper 2 de desembre.

Geronimo Stiltom va fer-se fotos amb els assistents i va dirigir-se a tots els espectadors amb les següents paraules: 

"Hola a tothom! Tenia moltes ganes de ser aquí amb tots vosaltres. He vingut perquè tinc una molt bona notícia per donar-vos! Recordeu que fa temps vaig estar a Barcelona fent un espectacle musical que es deia 'Viatge al Regne de la Fantasia?' I recordeu que ens ho vàrem passar molt i molt bé?! Sí! Doncs, sóc aquí per anunciar-vos que tornaré a Barcelona per estrenar un nou musical: EL GRAN RETORN A FANTASIA!  un musical més màgic, més aventurer i fantàstic que hàgiu vist mai!... Tinc moltes ganes de retrobar-me amb tots vosaltres al Teatre Condal, a partir del 2 de desembre, per compartir una aventura de bigotis!!!"

Al marge d’aquest dia especial per a l’àmbit blaugrana, els socis seguiran gaudint d’aquest preu reduït en els espectacles dels dies 3 i 4 de desembre, i d’un 15% de descompte a la resta de funcions fins al 8 de gener.

Una aventura musical farcida de misteri

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Aquesta vegada, Flordiana , no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat, és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en la què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus,la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres!

Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d’imaginació i moltíssima fantasia!

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();