Ja està disponible el formulari per optar a la Llotja Oberta del Camp Nou

Ja està disponible el formulari per optar a la Llotja Oberta del Camp Nou

Aquells socis que vulguin participar en el sorteig per presenciar un partit de Lliga des de la Llotja Presidencial han de formalitzar la seva inscripció a través d’un formulari obert del 5 al 30 de setembre

A partir d’avui ja es troba operatiu el formulari d’inscripció al sorteig de la Llotja Oberta del Camp Nou d’aquesta temporada. Al final d’aquesta informació trobareu l’enllaç d’accés a aquest formulari, que estarà obert fins el 30 de setembre.

El FC Barcelona torna a posar en funcionament el dispositiu de la Llotja Oberta del Camp Nou, una iniciativa que permet als socis del Club poder presenciar un dels partits de Lliga del primer equip blaugrana des d’un lloc privilegiat com és la Llotja Presidencial de l’Estadi.

Et convidem a la Llotja Oberta Camp Nou 

En cada partit de Lliga de la temporada al Camp Nou, amb excepció de la visita del Reial Madrid, cinc socis escollits per sorteig i cinc acompanyants que hauran de ser també socis del Club podran presenciar un partit de futbol des de la Llotja Presidencial de l’Estadi.

Una d’aquestes cinc places és per a un senador del FC Barcelona, que també serà escollit per sorteig. Els senadors no s’han d’apuntar al formulari, tots ells entren directament al sorteig.

Formulari de sol·licitud

Igual que els darrers anys, tots els socis del Barça majors de 18 anys poden optar a veure, amb un soci acompanyant, un partit des de la Llotja Presidencial del Camp Nou. Per poder optar-hi cal que ho sol·licitin a través del formulari al que s’accedeix a través de l’enllaç que trobareu al final d’aquesta informació, i que estarà obert fins el 30 de setembre.

Entre tots els socis que s’hagin apuntat al formulari durant aquests dies del mes de setembre, se celebrarà un sorteig el 10 d’octubre, que determinarà els noms dels socis que seran convidats a la Llotja Oberta del Camp Nou i el partit al qual assistiran.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar-los del premi i comunicar-los el partit al qual podran assistir.

Requisits per entrar al sorteig

Ser major de 18 anys.
Tenir la quota de soci abonada.
No haver estat sancionat pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut