fcb.portal.reset.password

Un grup d'aficionats que es van desplaçar amb tren a la final de Madrid / VÍCTOR SALGADO - FCB

Imatge de la Fan Zone barcelonista a la final de Madrid / CRISTINA GONZALEZ

Els socis i seguidors desplaçats a Madrid el cap de setmana passat per assistir a la final de la Copa del Rei coincideixen a manifestar la seva satisfacció pel bon funcionament de la logística desplegada per facilitar el viatge i l’estada dels aficionats blaugrana.

Els diferents aspectes relacionats amb la disputa de la final a l’estadi Vicente Calderón de Madrid van funcionar correctament, tant pel que fa als desplaçaments amb avió, tren o amb autocars dels socis, penyistes i aficionats, com l’estada a la Fan Zone, l’accés i l’emplaçament a l’estadi, així com la sortida del camp i el retorn als seus punts d’origen. També mereix una especial menció el servei T’acompanyem de l’Oficina d’Atenció Especialitzada del FC Barcelona (OAE), que, amb la col·laboració de la Creu Roja, va permetre traslladar els socis amb mobilitat reduïda fins al mateix estadi de la final.

El Club va disposar d’un total de 19.301 que es van distribuir de la manera següent: 13.125 per a socis, 3.281 per a penyes i 2.895 per al Club.

Trens i autocars

Per al desplaçament dels seguidors, amb sortida el mateix diumenge i retorn després del partit, FCBDesplaçaments va contractar cinc trens AVE que van traslladar uns 2.000 passatgers, i 13 autocars amb 700 aficionats. Deu d’aquests autocars van sortir de Barcelona, i els altres tres de les ciutats de Girona, Tarragona i Lleida.

Les Penyes Barcelonistes van organitzar 40 autocars, 23 sortits des de Catalunya, que van desplaçar un total de 1.700 penyistes.

Els seguidors que van viatjar amb tren també van gaudir d’un servei d’autobusos que els va portar des de l’estació d’Atocha fins a la Fan Zone, ubicada a 20 minuts de l’estadi,  i del Vicente Calderon fins a l’estació d’Atocha al final del partit, per agafar els trens de retorn.

Tot l’operatiu va funcionar com s’esperava i l’afició barcelonista desplaçada va poder gaudir d’una gran final de Copa, rubricada amb la consecució del títol i del doblet.


Final Copa 2016: Servei T'acompanyem.. by fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();