fcb.portal.reset.password

Justin Doellman va lliurar personalment les vambes signades a la sòcia Gemma Cot / FCB

Fer un bon ús dels abonaments per als partits del Barça Lassa de bàsquet al Palau Blaugrana té premi. Gemma Cot, sòcia del FC Barcelona abonada al Palau, n’és el darrer exemple.

En aquest cas el premi van ser unes vambes de Justin Doellman signades pel jugador blaugrana. La promoció era senzilla. Hi podien optar tots els socis abonats que assistissin a tots els partits del Barça Lassa la setmana del 18 d’abril o que, en cas de no poder-ho fer, alliberessin el seu seient amb més de 72 hores d’antelació. En aquesta ocasió es tractava dels dos partits del play-off de quarts de final de l’Eurolliga contra el Lokomotiv Kuban i el clàssic de la Lliga Endesa davant el Reial Madrid. L’objectiu era el d’afavorir la màxima assistència al Palau.

Gemma Cot va ser la sòcia amb abonament del Palau Blaugrana que va resultar agraciada en aquesta promoció i va tenir l'oportunitat de conèixer Justin Doellman, qui li va lliurar les vambes amb la seva signatura un cop acabat el partit de Lliga contra l'Herbalife de Gran Canària.


Descobreix l’experiència Jugador 6 by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();