fcb.portal.reset.password

Socis a la Llotja Presidencial del FC Barcelona - Sevilla. FOTO: MARTA BECERRA - FCB

El sorteig es va celebrar el mes de setembre passat entre tots els socis del FC Barcelona majors de 18 anys. Durant cada partit de Lliga a l’Estadi, amb excepció del partit FCB-Reial Madrid, 5 socis i un acompanyant per soci poden assistir a la Llotja Presidencial per gaudir dels partits des del lloc d’honor del Camp Nou.

Rècord de Messi i espectacle de gols

Aquests socis i els seus acompanyants van poder gaudir d’una nit màgica al Camp Nou, amb Messi com a protagonista principal superant amb un brillant hat trick el rècord de gols que Telmo Zarra tenia com a màxim golejador de la història de la Lliga. L’espectacle va ser gran doncs l’equip va poder vèncer amb un contundent 5 a 1 a un fortíssim Sevilla.

Aquests 5 socis i els seus acompanyants van viure un partit des d’una ubicació de privilegi i gaudint d’allò més. Seguint el protocol marcat i vestint conforme a l’etiqueta marcada per protocol del FC Barcelona, van celebrar la victòria del FC Barcelona i van poder immortalitzar aquest dia amb una fotografia amb el president Josep Maria Bartomeu i amb el vicepresident social, Jordi Cardoner.

Tornar a dalt