fcb.portal.reset.password

Lliga de Socis 2015

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà a partir del dilluns 29 de juny els partits del torneig de futbol Lliga de Socis, que enguany arriba a una nova edició. Durant tres setmanes un total de 24 equips i amb gairebé 450 socis participants, repartits en les categories de sènior i veterà, disputaran aquest torneig social que finalitzarà el diumenge 19 juliol amb les finals damunt la gespa del Camp Nou.

De la categoria sènior (nascuts entre el 1975 i el 1997) s’han apuntat un total de 12 equips amb 223 participants, mentre que de la categoria veterà (nascuts el 1974 o abans) s’han inscrit un total de 12 equips amb 227 jugadors.
Per la seva banda, el torneig en categoria júnior (socis nascuts entre el 1998 i el 2005) també ha tancat el nombre d’inscrits. Seran 58 participants que el diumenge 19 de juliol jugaran un torneig de Futbol 7 a la mateixa gespa del Camp Nou, i que a més abans podran gaudir de dos entrenaments a la Ciutat Esportiva en què es donaran instruccions i consells als nens.

Espai a la web per a la Lliga de Socis

A partir d’aquest mateix dilluns 22 de juny els participants trobaran a l’apartat de Socis un espai dedicat exclusivament a la Lliga de Socis on trobaran el calendari de partits, els resultats, la classificació, la normativa, els trofeus, així com tota aquella informació relacionada amb aquest torneig social de futbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();