Un aniversari de Champions

Un aniversari de Champions

Els socis més petits van poder celebrar el seu aniversari amb un record inoblidable: poder sortir al Camp Nou de la mà dels seus ídols.

Un aniversari de Champions!

Un obsequi inoblidable va ser l’espectacle del qual van poder gaudir 20 socis del Club que van ser citats per acompanyar els equips a la sortida a la gespa en el partit de quarts de final de Champions contra el PSG que es va disputar el 10 d’abril.

Coincidint amb el partit que es va disputar a l’Estadi contra el Paris Sant Germain de Champions, vint nens i nenes socis que feien anys el mateix dia del partit (o bé la setmana del partit) van ser els protagonistes de la sortida dels jugadors a la gespa del Camp Nou.  

Tota Europa va poder presenciar aquest increïble espectacle on aquests nens van viure un aniversari especial. Es tracta dels socis més menuts i amb més antiguitat del Club que feien 8 anys, i que coincidint amb aquesta efemèride van ser obsequiats amb un debut a la Lliga de Campions. Van sortir al camp de la mà dels jugadors del FC Barcelona i del Paris Sant Germain i van poder viure de ben a prop els nervis i la concentració d’abans d’ un partit de Champions. També van gaudir d’un bon berenar a la zona de vestidors i van visitar les zones més amagades de l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut