Ús del Passaport Infantil

Passaport Infantil del Soci

És una nova acció social aprovada per la Junta Directiva que permetrà facilitar l’accés gratuït al Camp Nou dels infants socis no abonats fins als 14 anys d'edat.

Què és el Passaport Infantil?

És un document que facilitarà que els infants fins als 14 anys d'edat que vulguin anar a l’Estadi ho puguin fer sense haver de treure una invitació prèvia dintre del Projecte 'Nens al Camp Nou'. Per entrar al Camp Nou només caldrà activar el passaport. Com que el document té un codi de barres, s’haurà de passar pel torn d’accés.

Aquest abonament tindrà validesa d’una temporada.

Com s’utilitza?

El passaport anirà vinculat a una aplicació mòbil (disponible amb els sistemes Apple i Android). Des de sis dies abans del partit, i de manera ràpida, l’adult acompanyant del menor podrà activar l’abonament per al partit al qual es vulgui assistir. L’aplicació li assignarà la porta per la qual s’ha d’entrar, que serà la més propera a la localitat de l’adult. 

Per raons de seguretat i aforament, hi haurà un nombre màxim d'accessos amb passaport, de tal manera que, un cop exhaurit aquest nombre, no es podrà activar cap passaport addicional. D'aquesta es recomana verificar la disponibilitat d’entrades gratuïtes per a aquests col·lectius abans de desplaçar-se a l’Estadi.

En el cas que no es disposi d’un telèfon intel·ligent compatible amb l’ús d’aplicacions mòbils, podran fer l’activació prèvia del Passaport Infantil a través del web del Club.

Partits excepcionals

El Passaport Infantil donarà accés als partits compresos en el Projecte ‘Nens al Camp Nou, que són tots excepte: el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de la Lliga de Campions i l’anada o tornada de la Supercopa d’Espanya.

A més, el Club es reserva l’opció de declarar un partit de tractament restringit per raons esportives o de seguretat excepcionals.