ALTA DE SOCI ALEVÍ

L'alta de soci de la categoria aleví és gratuita i s'entrega un obsequi de benvinguda per als nens i nenes de 0 a 5 anys. És una promoció especial per facilitar la incorporació dels més petits de la família al col·lectiu social del Club.

Les altes de soci gratuïtes es poden efectuar només de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h, excepte els dies de partit i festius.

La quota anual 2018 és de 43 €. 

ALTA SOCI INFANTIL

Per als barcelonistes d’entre 6 i 14 anys. Trobareu un munt d’avantatges específics per començar a gaudir de les competicions esportives dels nostres equips.

L'alta de soci té un preu de 91 €, i a partir del dia 1 d'octubre el preu és de 22,75€, i és vàlida fins al 31 de desembre del 2018. El nou soci infantil serà obsequiat amb un obsequi de benvinguda.

La quota anual 2018 és de 91 €.  

COM ES POT TRAMITAR L'ALTA DE SOCI?

Els sol·licitants que vulguin tramitar l’alta de soci d’un menor d’edat hauran de fer la sol·licitud de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou) i hauran de portar la documentació següent :

  • DNI/Passaport original o fotocòpia del sol·licitant.
  • Dades d’un compte bancari.
  • Llibre de família original del nen o fotocòpia per a qui se sol·licita l’alta de soci.
  • DNI del pare, mare o tutor legal.
  • Una fotografia de mida carnet en el cas que no es produeixi l’assistència presencial del nen.

Només podran sol·licitar l’alta de soci dels menors d’edat els pares, avis o tutors legals. El pagament de la quota d’alta s’haurà de fer en efectiu o amb targeta de crèdit.