Carnet de compromís 2018

Ara pots donar-te d’alta del carnet de compromís, que et permetrà tenir el dret a sol·licitar la teva incorporació com a soci del FCB un cop transcorreguts els 3 anys de vigència del carnet.

Per donar resposta a tota la massa social d’aficionats i simpatitzants del Club que volen formar part del FCB com a socis i que les actuals condicions per ser-ho no els ho permeten (no són menors de 15 anys, no tenen un familiar de segon grau major d’edat soci del Club o no han estat exsocis un mínim de dos anys consecutius) ara pots donar-te d’alta del carnet de compromís, que et permetrà tenir el dret a sol·licitar la teva incorporació com a soci del FCB un cop transcorreguts els 3 anys de vigència del carnet.

Quins avantatges tinc fins que no passin els 3 anys i ja pugui sol·licitar ser soci?

Durant el temps de permanència del carnet de compromís no es tindrà categoria de soci, però sí que podràs gaudir de la majoria dels avantatges dels quals ja gaudeixen actualment els socis, però amb aquestes importants excepcions:

  • NO tindràs dret a vot ni podràs participar en els processos consultius ni a l’Assemblea General*
  • NO tindràs cap dret preferent en l’accés a la compra d’entrades per als partits a l’Estadi ni fora d’aquest, ni podràs participar en els sorteigs de les entrades per a les finals.
  • NO podràs tenir un abonament del Camp Nou ni del Palau al teu nom ni podràs posar-te en llista d’espera per aconseguir-ne un
  • NO podràs participar en els sortejos de la Llotja Oberta.

Quin és el preu de la quota anual?

La quota anual 2018 és de 141 €. .

L'alta del carnet compromís té un preu de 141€, i a partir del dia 1 d'octubre el preu és de 35,25€ y és vàlida fins el 31 de desembre de 2018

Quan podré assolir la condició de soci?

Cada any, el titular del carnet de compromís haurà de dur a terme el tràmit de renovació presencialment a l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista) entre l'1 de juny i el 30 d'octubre. Si el titular no es persona a l'OAB anualment per ratificar la renovació del compromís, perdrà la condició de titular del carnet de compromís.

Un cop demostrada la fidelitat al Club durant 3 anys consecutius de carnet de compromís, el sol·licitant podrà formular la petició oficial per a poder assolir la condició de soci del FC Barcelona, que el Club haurà de manifestar de manera expressa, d’acord amb els requisits generals que s’estableixen als Estatuts del Club.

L’efectivitat de l’admissió i l’alta com a soci es produirà en el primer període de renovació que es produeixi després de complir-se els 3 anys, que habitualment té lloc al desembre de cada any.

* De manera general no són aplicables al carnet de compromís els drets establerts als socis en els Estatuts del Club.

Com puc tramitar-ho?

Els sol·licitants que vulguin ser socis mitjançant aquesta nova via hauran de fer la sol·licitud de manera presencial a l’OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista) i hauran de portar la documentació següent:

  • DNI/Passaport original o fotocòpia
  • Dades d’un compte bancari

El pagament de la quota d’alta s’haurà de fer en efectiu o amb targeta de crèdit.

Dona't d'alta a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou)