El club celebra un sorteig davant de notari per escollir els nous socis del FC Barcelona que podran assistir amb un acompanyant a la Llotja Presidencial del Camp Nou durant la temporada.

Mitjançant un procés informàtic que garanteix la concurrència del cens complet de tots els socis i sòcies del Club de caràcter aleatori i oferint una igualtat d’oportunitats per a tots els socis elegibles, es celebra cada any un sorteig on es designen uns guanyadors i uns suplents per garantir l’assistència del màxim número de socis.

Requisits per entrar al sorteig

Ser major de 18 anys
Tenir la quota de soci abonada
Tenir el carnet renovat amb la fotografia
No haver estat sancionat pel Comité de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència

Et convidem a la Llotja Oberta Camp Nou 

Cada partit de Lliga de la temporada, els cinc socis guanyadors (un d’ells soci senador) i cinc acompanyants que també han de ser socis, podran presenciar un partit de futbol des de la Llotja Presidencial de l’Estadi*. Una d’aquestes cinc places és per a un Senador del FC Barcelona.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar del premi i comunicar el partit al qual podran assistir.

Els socis més joves també podran presenciar des de la Llotja Presidencial

També es fa un sorteig de 10 places per assistir a Llotja Oberta pels socis més joves, d’entre 16 a 18 anys, com un avantatge més pels socis més joves, que podran assistir a un partit de Lliga al Camp Nou.

*El partit FCB- Real Madrid queda exclòs del sorteig per compromisos institucionals.

 

Inscripció sorteig Llotja Oberta Estadi
Consulti les bases legals